Esemény részletei


Vissza

Esemény azonosító: 20650
Esemény időpontja: 2019 augusztus 12 10:48 - hétfő
Esemény: Tűzeset (tűzeset szabad területen)
Esemény leírása:

Földdel terítik be a még égő bálákat.
Jelenleg is huszonhárom munkagép és tizenhárom tűzoltóegység dolgozik a Veszprém megyei Királyszentistván külterületén, ahol bálázott hulladék kapott lángra szombaton délután. A tűz oltásán a veszprémi, a siófoki, a székesfehérvári, a pétfürdői, az ajkai és a balatonfűzfői hivatásos tűzoltók közös erővel, folyamatosan dolgoznak. A munkagépekkel földet szórnak a még égő bálákra. A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. A katasztrófavédelmi mobil labor folyamatos méréseket végez, azonban veszélyes anyag jelenlétét az egészségügyi határérték feletti mértékben sehol nem mutattak ki.

Helyszín: Királyszentistván Királyszentistván
Esemény frissítések
No.:2
Időpont2019 augusztus 12 19:06 - hétfő
KategóriaTűzeset (tűzeset szabad területen)
EseményEloltották a királyszentistváni hulladéktelep tüzét
Esemény leírásaJelenleg négy egység végzi az utómunkálatokat.
Eloltották a tűzoltók a királyszentistváni hulladéktelep tüzét. A terület jelentős részét földdel letakarták. A maradék területen füstölés már nem tapasztalható. A veszprémi, balatonfűzfői és a pétfürdői hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat jelenleg is a helyszínen dolgoznak az utómunkálatokon, melyek várhatóan holnapig eltartanak. A lángok két napja csaptak fel a Veszprém megyei Királyszentistván külterületén, ahol bálázott hulladék gyulladt ki. Összesen tizennyolc egység és huszonhárom munkagép dolgozott megfeszített munkával a lángok oltásán. A katasztrófavédelmi mobil labor folyamatos méréseket végzett, azonban veszélyes anyag jelenlétét az egészségügyi határérték feletti mértékben sehol nem mutattak ki.

No.:1
Időpont2019 augusztus 12 18:19 - hétfő
KategóriaTűzeset (tűzeset szabad területen)
EseményKörülhatárolták a tűzoltók a királyszentistváni hulladéktüzet
Esemény leírásaA terület nagy részét földdel betakarták.
Körülhatárolták a tűzoltók a királyszentistváni hulladéktelep tüzét. A terület nagy részét földdel betakarták. Jelenleg is dolgoznak munkagépek és öt vízsugárral folyamatos az izzó részek oltása. A lángok két napja csaptak fel a Veszprém megyei Királyszentistván külterületén, ahol bálázott hulladék kapott lángra. Összesen tizennyolc egység és huszonhárom munkagép dolgozott megfeszített munkával a lángok oltásán. A veszprémi, balatonfűzfői és a pétfürdői hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat jelenleg is a helyszínen dolgoznak. A katasztrófavédelmi mobil labor folyamatos méréseket végzett, azonban veszélyes anyag jelenlétét az egészségügyi határérték feletti mértékben sehol nem mutattak ki.

Loading map, please wait....

FIGYELEM! A térképen megjelenített pozíciók csupán tájékoztató jellegűek!