Hírek


Heti hírmondó (47. hét)
2016. november 29. 10:23
Rövid összefoglaló az elmúlt héten Veszprém megyében történt káreseményekről.

Egy személygépjármű és egy mezőgazdasági munkagép ütközött össze november 21-én délután a 83-as főút 28-as kilométerénél Pápa térségében. A balesethez a pápai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a beavatkozás során áramtalanították a járműveket, ezt követően pedig biztosították a helyszínt. Mindkét járműben egy ember utazott, közülük a személygépjármű vezetője sérült meg súlyosan, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Két személygépkocsi ütközött össze a 8-as főút 67-es kilométerszelvényénél november 25-én délelőtt, Herend térségében. A helyszínre a veszprémi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a beavatkozás során áramtalanították az érintett járműveket és megszüntették a forgalmi akadályt.

Kigyulladt egy litéri családi ház lakótérrel egybeépített garázsa november 27-én délután. A könnyűszerkezetes épületben a tűz gyorsan terjedt, ezért a balatonfűzfői és a veszprémi tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre. A beavatkozás során a tűzoltók kiszakaszolták a közműveket, és több oldalról azonnal megkezdték a tűz oltását. A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett gyorsan elvégezték, ennek köszönhetően a tűz más épületet nem érintett és személyi sérülés sem történt.

Fotós: Illusztráció