Hírek


Balesetek megyénk útjain
2016. december 06. 15:46
Két közúti közlekedési balesetnél is be kellett avatkozniuk a tűzoltóknak ma délelőtt. Az első baleset Úrkút térségében a második pedig Várpalota külterületén történt.

Két személygépjármű ütközött össze frontálisan ma kevéssel tíz óra előtt Úrkút és Szentgál települések között. A balesethez az ajkai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a beavatkozás során áramtalanították a járműveket, majd megszűntették a forgalmi akadályt. A baleset következtében, a mentőszolgálat tájékoztatása szerint egy ember súlyosan, míg kettő könnyebben sérült. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére forgalomkorlátozás volt érvényben az érintett útszakaszon.

 Közúti baleset történt a nyolcas főút inotai szakaszán is, itt egy személygépjármű sodródott le az úttestről. A pétfürdői hivatásos tűzoltók a beavatkozás során visszavontatták az útra a járművet, amely nem jelentett forgalmi akadályt. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

Szentgálon, a kora délutáni órákban két személygépkocsi ütközött össze. A két autóban egy-egy fő utazott, akik az eset során súlyosan sérültek. Az egyik jármű vezetője gépkocsijába szorult, így őt feszítő-vágó berendezés segítségével tudták csak kiszabadítani az esetnél beavatkozó zirci önkormányzati és a pétfürdői hivatásos tűzoltók. A rendőrségi helyszínelés ideje alatt félpályás útzár volt érvényben.

Fotós: Zirc ÖTP

 

Kapcsolódó képek:

Balesetek megyénk útjain Balesetek megyénk útjain Balesetek megyénk útjain
>>> További képek a galériában <<<