Hírek


Új tűzoltók Badacsonytomajon
2017. február 15. 15:56
2017. február 14-én tettek esküt a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon azok a hallgatók, akik az egységes belügyi moduláris rendszer keretein belül kezdték meg tanulmányaikat és sikeres záróvizsgát tettek.

2017. február 15-én a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon két tűzoltó kapta meg ünnepélyes keretek között kinevezését, akik az Ajkai Katasztrófavédelmi Kirendeltség Badacsonytomaji Hivatásos Tűzoltóparancsnokságán teljesítenek szolgálatot.

A kinevezési parancsokat Kapuvári Viktória tűzoltó ezredes, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság gazdasági igazgatóhelyettese adta át részükre.

Kovács Péter tű. alezredes tűzoltósági főfelügyelő köszöntőjében elmondta, hogy Molnár Péter tű. alezredes tűzoltóparancsnok vezetésével és iránymutatásaival megtanulhatják, hogy mit jelent a hivatás, milyen egy új családhoz tartozni. Kiemelte, hogy az alapfokú tűzoltói ismeretekre az iskolában szert tettek, ezeket azonban tovább kell fejleszteniük, hogy minél gyorsabban és hatékonyabban be tudjanak avatkozni egy káreset során.

Beszédében gratulált az elért eredményekhez, és további sikereket kívánt a tűzoltóknak a szolgálatteljesítésükhöz, hivatásukhoz.

Fotós: Csépányi-Barczi Petra tű. hdgy.

 

Kapcsolódó képek:

Új tűzoltók Badacsonytomajon Új tűzoltók Badacsonytomajon Új tűzoltók Badacsonytomajon
>>> További képek a galériában <<<