Hírek


Balesetek Veszprém megye útjain
2017. február 16. 13:15
2017. február 15-én több baleset is történt Veszprém megye útjain.

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 8-as főút 58-as kilométerénél, Veszprém és Márkó között, a reggeli órákban. A baleset miatt törmelék és motorolaj került az útburkolatra. A veszprémi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, valamint biztosították a területet. A műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés végeztéig félpályán haladhatott a forgalom a főút érintett szakaszán.

Tegnap este rövid időn belül két baleset is történt, Csesznek és Papkeszi közelében.

A 82-es főút, Csesznek és Zirc közötti szakaszán egy személyautó megcsúszott és fának csapódott. A sofőr súlyos sérüléseket szenvedett. A zirci önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, majd megszüntették a balesetveszélyt.

Tíz perccel később érkezett egy újabb jelzés, miszerint a 710-es számú elkerülő út 10-es kilométerszelvényénél, Papkeszi közelében két személyautó frontálisan összeütközött. A balesetben az egyik autó sofőrje a helyszínen életét vesztette, míg a másik gépjármű vezetője súlyos- életveszélyes sérüléseket szenvedett. A balatonfűzfői és pétfürdői hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik a roncsba beszorult sérültet feszítővágó segítségével emelték ki. A műszaki mentés és helyszínelés idején a tűzoltók biztosították a helyszínt.