Hírek


Legyőzték a lépcsőket
2017. július 14. 13:41
Első alkalommal rendezte meg Zalaegerszeg Megyei Jogú Város egy négy napos sportfesztivál keretein belül, a kifejezetten csak tűzoltóknak szóló Extreme TV Torony Futást.

Csütörtökön, a rendezvény első napján a zalaegerszegi tv toronyban teljesítették a tűzoltók a versenykiírásban meghatározott feladatokat. A verseny azért volt extrémebb, mint a megyénkben is megrendezett lépcsőfutó bajnokság, mert itt a táv elején is feladatokat kellett leküzdeniük a versenyzőknek. Csak a sikeresen végrehajtott feladatok után vághattak neki a résztvevők a zalai megyeszékhely 48 méteres tv tornyának meghódításához. S ha ez még önmagában nem lett volna elég extrém, a lépcsőzés során is nehezítő körülményekkel találták szembe magukat a tűzoltók.

A verseny nagy küzdelmet hozott, amelynek végén a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság képviseletében induló Pál Katalin kategóriájának első, míg Németh Gergely tű. őrmester, a pápai hivatásos tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltója kategóriájának második helyét szerezte meg.

A kiváló eredményekhez a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság teljes személyi állománya ezúton is gratulál.


 

Kapcsolódó képek:

Legyőzték a lépcsőket Legyőzték a lépcsőket Legyőzték a lépcsőket
>>> További képek a galériában <<<