Hírek


Tűzoltás-vezetők versenyeztek pénteken Veszprémben
2018. április 13. 13:29
A hivatásos és az önkormányzati tűzoltó-parancsnokságok tűzoltás-vezetői együtt mérték össze elméleti tudásukat pénteken, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság versenyén.

A rendezvényen Miskolczi Tibor tű. ezredes, igazgatóhelyettes köszöntötte a résztvevőket, majd rögtön ezután el is kezdődött a megmérettetés. Az elméleti feladatsor első része átfogta a szakmai szabályok teljes körét, így az égéselméletet, a tűzoltási és a műszaki mentési ismereteket is, míg második rész a veszélyes anyagok témakörére épült.

A vetélkedő első három helyezettjét oklevéllel díjazták. Harmadik helyen Nádai Tamás tű. őrnagy, a balatonfűzfői hivatásos tűzoltó-parancsnokság parancsnoka végzett, a képzeletbeli dobogó második fokára Farkas Zsolt tű. alezredes, KMSZ parancsnok állhatott fel, míg a verseny győztese Szabó Zoltán tű. őrnagy, a pétfürdői hivatásos tűzoltó-parancsnokság szolgálatparancsnoka lett.  

Fotós: Helt Ákos tű. hadnagy

 

Kapcsolódó képek:

Tűzoltás-vezetők versenyeztek pénteken Veszprémben Tűzoltás-vezetők versenyeztek pénteken Veszprémben Tűzoltás-vezetők versenyeztek pénteken Veszprémben
>>> További képek a galériában <<<