Hírek


IV. Németh Tamás horgász emlékverseny a Széki tavon
2018. június 11. 15:35
Tizenhat csapat részvételével rendezték meg szombaton a IV. Németh Tamás horgász emlékversenyt a Széki tavon.

Németh Tamás tű ezredes, néhai megyei igazgató emlékére rendezték meg a hatodik megyei katasztrófavédelmi horgászversenyt, mely immáron negyedik alkalommal emlékverseny, a néhai igazgató emléke előtt tisztelegve.

A versenyzőket Kapuvári Viktória tű. ezredes, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság gazdasági igazgató-helyettese köszöntötte, majd a sorsolást követően a csapatok elfoglalták a horgászhelyeket. A versenyfeltételek idén sem változtak az előző évekhez képest: kétfős csapatok, két bottal szállhattak versenybe a győzelemért.

A szombati versenyen az első helyezést, a tavalyi évhez hasonlóan az ajkai hivatásos tűzoltó parancsnokság tűzoltói, a Beszprémi Attila tű. törzsőrmester és Fiausch Gábor tű. főtörzsőrmester páros nyerte el, akik összesen 45 kilogramm halat fogtak ki. 24,5 kilogrammal a második helyezett a pápai hivatásos tűzoltó parancsnokság tűzoltói – Hegedűs Róbert és Kerpics Tamás – lett, míg harmadikként – 19,2 kilogramm – a Balatonfűzfői tűzoltók, Bognár Norbert tű. törzsőrmester és Kovács Gábor tű. törzsőrmester végeztek.

Az idei verseny legnagyobb halát, ami 4,3 kilogrammot nyomott Beszprémi Attila tű. törzsőrmester fogta ki.

Fotós: Veszprém_MKI

 

Kapcsolódó képek:

IV. Németh Tamás horgász emlékverseny a Széki tavon IV. Németh Tamás horgász emlékverseny a Széki tavon IV. Németh Tamás horgász emlékverseny a Széki tavon
>>> További képek a galériában <<<