Hírek


Az első félév tapasztalatait vették sorra
2018. július 06. 12:27
A Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság elmúlt félévét elemezte Miskolczi Tibor tű. ezredes, igazgatóhelyettes a legfrissebb statisztikák és tapasztalatok tükrében.

Az igazgatóhelyettes valamennyi szakterület tekintetében elemezte 2018 első félévét az igazgatóság személyi állománygyűlésén. Miskolczi Tibor tű. ezredes kiemelte, hogy a megye mentő tűzvédelmének biztosításához mind a személyi, mind pedig a tárgyi feltételek egyre magasabb szinten állnak rendelkezésre, ennek köszönhetően a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság még hatékonyabban képes garantálni a lakosság életének és anyagi javainak védelmét.

Az igazgatóhelyettes a polgári védelmi szakterület vonatkozásában a lakosság felkészítésének eredményeit ismertette, illetve a szakterület által szervezett gyakorlatokról is beszélt. A főügyeleti osztály kapcsán a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat, valamint a tevékenység irányítási központban szolgálatot teljesítő állomány jelenlegi helyzetét ismertette az ezredes.

Az iparbiztonság tekintetében az igazgató a veszélyes áru-szállítással kapcsolatos ellenőrzések, valamint az ezek alkalmával megállapított hiányosságok emelkedésének fontosságát hangsúlyozta. Miskolczi Tibor szerint ezeknek az ellenőrzéseknek nagy szerepe van a jogkövető magatartás kialakításában. 

Zárszavában Miskolczi Tibor tű. ezredes megköszönte az állomány munkáját, tevékenységét és az elért eredményeket, valamint röviden ismertette 2018 második félévének elvárásait.

Fotós: Szolgainé Soós Gabriella tű. alez.

 

Kapcsolódó képek:

Az első félév tapasztalatait vették sorra Az első félév tapasztalatait vették sorra Az első félév tapasztalatait vették sorra
>>> További képek a galériában <<<