Hírek


Január utolsó napjára is jutott lakástűz
2019. január 31. 15:28
Nem javult a havi tűzeseti statisztika január utolsó napján sem. Újabb lakóépület gyulladt ki a megyében, és ismét volt műszaki mentés is.

Királyszentistvánon gyulladt ki egy Fő utcai családi ház január 31-én, csütörtökön hajnalban. A káreseményhez a balatonfűzfői és a veszprémi hivatásos tűzoltók mellett a Veszprém megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is kivonult. Az épület utcafronti szobájában felcsapó lángokat az egységek eloltották és megakadályozták a tűz továbbterjedését. A házból egy gázpalackot is sértetlenül hoztak ki a tűzoltók. Az ingatlanban lakó két személy könnyű sérülést szenvedett, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Berhidán, az Ősi úton csütörtökön kora délután történt balesetben egy autó az árokba borult, és fejtetőre fordult. A műszaki mentést a pétfürdői hivatásos tűzoltók végezték, akik kerekeire állították, majd áramtalanították a járművet. A személyautóban egy fő utazott, aki az eset során nem szenvedett sérülést. A mentési munkálatok idejére az úton forgalomkorlátozás volt érvényben.

Fotós: Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat

 

Kapcsolódó képek:

Január utolsó napjára is jutott lakástűz Január utolsó napjára is jutott lakástűz Január utolsó napjára is jutott lakástűz