Hírek


A hölgyeket köszöntötték a nemzetközi nőnap alkalmából
2019. március 08. 12:31
A nemzetközi nőnap alkalmából, március 8-án a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a kirendeltségek férfi tagjai virággal köszöntötték a hölgy munkatársakat.

A nemzetközi nőnap a hölgyek iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet Magyarországon 1948 óta minden év március 8-án ünnepelünk. E jeles nap alkalmából az igazgatóságon bensőséges hangulatú állománygyűlés keretében köszöntötték a szervezet női munkatársait.

Dányi Béla tűzoltó dandártábornok, megyei igazgató nyitotta meg az ünnepélyes, rendhagyó állománygyűlést, és megköszönte valamennyi hölgy munkatárs munkáját, majd Bakos György tűzoltó őrnagy, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hatósági osztályvezetője köszöntötte az ünnepségen részt vett hölgyeket az igazgatóság férfi állománytagjai nevében. Beszédében a nők társadalmi szerepe és a mindennapi életben való helytállása, szociális érzékenysége mellett kiemelte a női lélek érzékenységét, finomságát is. Beszélt arról, hogy nőiség megélésének elősegítésében a férfiaknak is nagy szerepe van. Egyúttal felhívta férfitársai figyelmét arra, hogy a hölgyek tisztelete nem korlátozódhat csupán egyetlen napra egy évben.

A méltató szavakat követően a férfi kollégák egy szál virággal fejezték ki tiszteletüket a kolléganők felé.

 

Fényképek: Vízi Ottó tű. alezredes, illetve Csondor Henrietta


 

Kapcsolódó képek:

A hölgyeket köszöntötték a nemzetközi nőnap alkalmából A hölgyeket köszöntötték a nemzetközi nőnap alkalmából A hölgyeket köszöntötték a nemzetközi nőnap alkalmából
>>> További képek a galériában <<<