Hírek


A pünkösdi hosszú hétvége is műszaki mentésekkel telt
2019. június 11. 15:08
Kirándulóhelyi és közúti balesetek történtek pünkösdkor Veszprém megyében.

Június 7-én, pénteken Kup településen, a Malom utcában egy családi ház udvarán égett egy traktor. A pápai hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat.

A pétfürdői hivatásos tűzoltók vonultak Várpalotára, a Honvéd utcába, ahol egy egészségügyi intézmény liftaknájában gyűlt össze csapadékvíz. Az egység a vizet szivattyúval eltávolította.

Veszprémben, a Pápai úton egy tehergépjármű üzemanyagtankjából üzemanyag folyt ki. A veszprémi hivatásos egység a gázolajfolyást és ezzel a balesetveszélyt megszüntette.

A balatonfűzfői hivatásos tűzoltók Balatonkenesén szüntettek meg balesetveszélyt. A Tompa Mihály utcában több leszakadt faágat is eltávolítottak, ami a gyalogosokat veszélyeztette

Ajkán, a Hársfa utcában egy személygépkocsi műszerfala égett. Az ajkai hivatásos tűzoltók vonultak az esethez. (Kép: Ajkai HTP)

Egy Pétfürdő külterületén történt balesethez a pétfürdői hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység egy árokba hajtott, majd oldalára borult személyautó áramtalanítását végezte el.

A 77-es számú főúton, Pula külterületén két személygépkocsi ütközött össze. Az ajkai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd az árokban oldalára borult autót kerekeire állította. A műszaki mentés idején fél útpályás forgalomkorlátozás volt érvényben. (Képek: Ajkai HTP)

Június 8-án, szombaton a pápai hivatásos tűzoltók Farkasgyepűre, a Petőfi Sándor utcába vonultak, ahol egy kidőlt fa képezett forgalmi akadályt. Az egység kézi erővel távolította el a fát az útról.

A veszprémi hivatásos tűzoltók Nagyvázsony külterületén egy balesetnél végeztek műszaki mentést, ahol egy személygépkocsi motorkerékpárral ütközött. Az egység megszüntette a forgalmi akadályt.

Június 9-én, vasárnap az ajkai hivatásos egységek a város Sport utcájába vonultak. Egy társasház egyik nyolcadik emeleti erkélyénél leomlott a vakolat, ami a járókelőket veszélyeztette. Az egység gépezetes tolólétra segítségével távolította el a veszélyes részeket.

Pápán a Március 15. tér és az Árok utca kereszteződésében egy személygépkocsi szenvedett balesetet. A jármű kereke kitörött, az úttestre olaj folyt. A pápai hivatásos tűzoltók megszüntették a forgalmi akadályt és csúszásmentesítették az úttestet.

Június 10-én, hétfőn Pápa külterületén ütközött össze két személygépkocsi. A műszaki mentést a város hivatásos egysége végezte.

Bakonynána település külterületén, egy ismert kirándulóhelynél egy ember leesett a szikláról. A zirci önkormányzati tűzoltók vonultak a helyszínre, akik hordágy segítségével szállították a bajba jutott kirándulót a mentőszolgálat járművéhez. (Kép: Zirci ÖTP)


 

Kapcsolódó képek:

A pünkösdi hosszú hétvége is műszaki mentésekkel telt A pünkösdi hosszú hétvége is műszaki mentésekkel telt A pünkösdi hosszú hétvége is műszaki mentésekkel telt
>>> További képek a galériában <<<