Hírek


Továbbra is sok karambolhoz vonultak a tűzoltók
2019. július 11. 14:50
Szerdán három karambolhoz, csütörtökön égő autóhoz és balesethez is riasztották a Veszprém megyei tűzoltókat.

Pápán, a Szentilonay és a Kard utcák kereszteződésében ütközött össze két személygépkocsi szerdán. A járművek egy lámpaoszlopnak is nekiütköztek, ami nem sérült meg az eset során. Az autókban egy-egy ember utazott, a helyszínre mentő is érkezett. A műszaki mentést a pápai hivatásos tűzoltók végezték. Az egység áramtalanította a járműveket, majd megszüntette a forgalmi akadályt.

Árokba borult egy személygépkocsi Papkeszi Fő utcáján. A balatonfűzfői hivatásos tűzoltók vonultak az esethez, akik csörlő használatával kerekeire állították, majd áramtalanították a járművet. Az autóban az egység kiérkezésekor egy személy tartózkodott, hozzá mentők érkeztek. A műszaki mentés ideje alatt fél útpályás forgalomkorlátozás volt érvényben.

Veszprémben, az Ady és a Viola utcák kereszteződésében is összeütközött két személyautó. A kocsikban egy-egy ember utazott, a mentőszolgálat is a helyszínre vonult. A veszprémi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd felitatták a baleset következtében kifolyt anyagot.

A csütörtök reggel is balesettel indult. Balatonfüreden, az Arácsi úton egy motoros csúszott bele egy személygépkocsi hátuljába. Az áramtalanítást és a gépkocsi leemelését a motorkerékpárról félpályás útlezárás mellett végezték a balatonfüredi önkormányzati tűzoltók. A mentőket is a helyszínre riasztották. (Kép: Balatonfüredi Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság)

A badacsonytomaji hivatásos tűzoltók Kisapátiban, a Diskahegyen oltottak egy égő személyautót. Az egység kiérkezéséig egy éppen arra járó szabadnapos tűzoltó saját porral oltó készülékével megkezdte a jármű oltását, miután tárcsázta a segélyhívószámot. A raj gyorsbeavatkozóval végezte az oltási munkálatokat, majd visszahűtötte a jármű roncsát. Az autóban senki nem tartózkodott az eset idején, személyi sérülés nem történt. (Képek: Badacsonytomaji Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság)


 

Kapcsolódó képek:

Továbbra is sok karambolhoz vonultak a tűzoltók Továbbra is sok karambolhoz vonultak a tűzoltók Továbbra is sok karambolhoz vonultak a tűzoltók
>>> További képek a galériában <<<