Hírek


Autóra dőlt egy fa, vízgyűjtő aknába esett egy kutya pénteken
2019. augusztus 10. 10:01
Melléképület és egy szalmabála is égett augusztus 10-én, pénteken. A tüzeket a pápai hivatásos tűzoltók oltották el. A balatonfűzfői és a pétfürdői hivatásos egységeket pedig műszaki mentésekhez riasztották.

Húsz négyzetméteres fa melléképület égett Pápán, a Meggyes közben. A pápai hivatásos tűzoltók két vízsugárral fékezték meg a lángokat és akadályozták meg a tűz továbbterjedését. Az egységek beavatkozásának köszönhetően a tűz nem érintette a lakóépületet, és a helyszínre riasztott mentők beavatkozására sem volt szükség. (Fotók: Veszeli Tamás c. tű. főhadnagy, Pápa HTP)

Balatonkenesén egy körülbelül tíz méteres ág hasadt le egy fáról és egy autóra dőlt. A jármű sofőrje a kocsiról le tudta húzni az ágat, azonban az forgalmi akadályt képezett. A balatonfűzfői hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel darabolták fel a növényt, ezzel megszüntették a forgalmi akadályt. A jármű vezetője nem sérült meg az eset során. (Fotók: Balatonfűzfői HTP)

Fasor és kukoricatábla közelében lévő szalmabála és a körülötte lévő tarló égett Csót külterületén. A pápai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kézi szerszámokkal oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Kutya esett egy vízgyűjtő aknába Várpalotán, a Baglyasi szőlőhegyen lévő Vízmű úton. A pétfürdői hivatásos tűzoltók dugólétráról közelítették meg, és kézzel emelték ki a vízzel teli aknából a pórul járt állatot.


 

Kapcsolódó képek:

Autóra dőlt egy fa, vízgyűjtő aknába esett egy kutya pénteken Autóra dőlt egy fa, vízgyűjtő aknába esett egy kutya pénteken Autóra dőlt egy fa, vízgyűjtő aknába esett egy kutya pénteken
>>> További képek a galériában <<<