Hírek


Felborult autó Veszprémnél, megsérült villanyoszlop Noszlopon
2019. szeptember 02. 13:17
Továbbra is vannak közúti balesetek a megye útjain, de kisebb tüzek miatt is vonultak a tűzoltók.

Szombaton, augusztus harmincegyedikén éjjel szelektív szemeteskukák égtek Veszprémben, a Klapka utcában. A konténereket a veszprémi hivatásos tűzoltók egy gyorsbeavatkozóval oltották el. Mivel felmerült a gyújtogatás gyanúja, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét folytatott le.

Összehordott trágya égett Szentgál és Úrkút között, mintegy harminc négyzetméteren. Veszprémben, a Csemete utcában kerti hulladék lángolt. Mindkét esethez a veszprémi hivatásos tűzoltók vonultak. 

A sümegi önkormányzati tűzoltók a város Rendeki utcájában egy útra dőlt fát távolítottak el, a megyeszékhely hivatásos egységei pedig Veszprémben, az Egry utcában egy kitörött ablaküveget vettek ki, ami a járókelőket veszélyeztette.

A megyeszékhely egységei siettek egy felborult autó segítségére is. Veszprém külterületén, a 8-as főúton egy gépkocsi árokba hajtott, fejtetőre fordulva állt meg. A járműben egy ember utazott, őt a mentők ellátták. Az egység kerekeire állította, majd áramtalanította a személygépkocsit.

Szeptember elsején, vasárnap az ajkai hivatásos tűzoltókat Noszlopra riasztották. A település Dózsa György utcájában egy személygépkocsi villanyoszlopnak csapódott, azt ütközés következtében az oszlop is megsérült. Az egység kiérkezéséig a tulajdonos áramtalanította a járművet, a tűzoltók porral oltóval és vízsugárral biztosították a helyszínt az energiaszolgáltató kiérkezéséig, majd az autót az oszlop közeléből kézi erővel eltávolították. (Fotók: Ajkai HTP)

Zirc-Kardosrét külterületén fűrészpor és összehordott faágak égtek, amit a zirci önkormányzati tűzoltók oltottak el.


 

Kapcsolódó képek:

Felborult autó Veszprémnél, megsérült villanyoszlop Noszlopon Felborult autó Veszprémnél, megsérült villanyoszlop Noszlopon Felborult autó Veszprémnél, megsérült villanyoszlop Noszlopon