Hírek


Fényes Veszprém megyei diadal
2017. április 28. 13:33

Regionális közlekedésbiztonsági versenyt tartott ma a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a gönyűi kikötőben.

Új gépjárműveket állítanak rendszerbe Pápán
2017. április 28. 12:58

A Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára, Pogácsás Tibor április 28-án délelőtt tizenöt új tűzoltójárművet adott át a katasztrófavédelemnek. Az új eszközök összértéke megközelíti a kétmilliárd forintot.

Az ipari robbanások áldozataira emlékeztek
2017. április 28. 12:24

Balatonfűzfő Városának Önkormányzata az idei évben is az ipari park közelében állított mementóhoz szervezett megemlékezést az ipari robbanások következtében elhunytak emlékének adózva.

Életmentő tudás
2017. április 28. 09:20

Az elsősegély-nyújtás alapvető elméleti és gyakorlati elemeinek elsajátítása, valamint a két szervezett közötti jó együttműködés további erősítése volt a célja annak a képzésnek, amely a pápai hivatásos tűzoltó-parancsnokságon valósult meg a napokban.

Személygépjármű és tehergépkocsi ütközött
2017. április 28. 09:20

Összeütközött egy tehergépjármű és egy személygépkocsi ma reggel a 82-es főút Csesznek és Zirc közötti szakaszán, Csesznek közelében. A balesethez a zirci önkormányzati és a bakonyoszlopi önkéntes tűzoltókat riasztották. A járművekben egy-egy ember utazott, közülük a személygépkocsi sofőrjét feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki a roncsból. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Ülésezett a Veszprém Megyei Tűzmegelőzési Bizottság
2017. április 27. 15:21

Csütörtökön délelőtt a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon tartotta meg soros ülését a Veszprém Megyei Tűzmegelőzési Bizottság.

Heti hírmondó (16. hét)
2017. április 24. 15:12

Rövid összefoglaló az elmúlt héten Veszprém megyében történt káreseményekről.

Az ezüst is szépen csillog
2017. április 24. 14:49

Az ország második legfelkészültebb csapata a Tapolcai Bárdos Lajos Általános Iskola Kazinczy Ferenc Tagintézményének gárdája. Április 22-én, szombaton a Városliget adott otthont a felmenő rendszerű ifjúsági katasztrófavédelmi verseny országos döntőjének, ahol a megyei fordulókon legjobb eredményt elért negyven általános- és középiskolás csapat mérte össze tudását. A nap végén általános iskolás korosztályban a második, míg középiskolás korcsoportban a tizenegyedik helyen végzett csapatunk.