Száz bála égett Kolontáron

2020. március 13. 12:17

Személygépkocsi motortere gyulladt ki Várpalotán, a tűz átterjedt az autó utasterére is. Száz szalmabála égett Kolontáron, reggeltől kora estig oltottak a tűzoltók.

Szerdán kora reggel Pápán, a Téglagyári úton égett összehordott növényi hulladék. A száz négyzetméteren felcsapó lángokat a pápai hivatásos tűzoltók oltották el. Az egységek három vízsugárral végezték az oltást, a munkálatokat erőgép is segítette. (Fotó: Pápai HTP)

Öskün, a Vásártér utcában kéményben lerakódott korom izzott. A pétfürdői hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egység a kéményből az izzó, parázsló részeket eltávolította. A tűz nem terjedt át semmire, személyi sérülés nem történt. Az ingatlan fűtése egyéb módon megoldható volt, lakosságvédelmi intézkedésre nem került sor.

Veszprém külterületén négyszáz négyzetméteren égett száraz füves terület. A megyeszékhely hivatásos egységei egy vízsugárral végezték a tűzoltást. Az eset során személyi sérülés nem történt. 

Várpalotán, a Szabolcska Mihály utcában lángra kapott egy személyautó motortere. A tűz átterjedt az utastérre is. A pétfürdői hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat, senki sem sérült meg az eset során. 

Kigyulladt száz szalmabála Kolontár határában csütörtökön, a reggeli órákban. Az ajkai és a pápai hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, a kora estig tartó tűzoltást a tulajdonos munkagéppel segítette. (Fotók: Ajkai HTP)

 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap