Melléképület égett Berhidán

2020. november 24. 14:07

Ma hajnalban csaptak fel a lángok Berhidán. A tűz érintette a lakóház tetőszerkezetét is. Senki sem sérült meg, de a lakók rokonokhoz költöztek.

Kigyulladt egy lakóházzal egybeépített kétszáz négyzetméteres melléképület Berhidán, a Kossuth Lajos utcában ma hajnalban. A tűzesethez a pétfürdői, a veszprémi és a balatonfűzfői hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik három vízsugárral eloltották a lángokat. A tűz a lakóépület tetőszerkezetének egy részét is érintette. A tűzoltást a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az egységek hét propán-bután gázpalackot kihoztak az épületből sértetlenül. A melléképület tetőszerkezetének fele megsemmisült. A házban ketten laktak életvitelszerűen, nem sérültek meg, átmenetileg rokonokhoz költöztek. (Fotók: KMSZ)

 

Árokba hajtott egy személyautó Farkasgyepűn, a Petőfi Sándor utcában. A balesethez a pápai hivatásos tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt. Egy ember sérült meg a balesetben, őt a mentők kórházba szállították.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap