Meglazult cserepek, kigyulladt villanyóra, baleset

2021. május 05. 10:22

A tűzoltónapot munkával ünnepelték megyénk beavatkozói. Pápán, Csajágon és Balatonfüreden volt szükség tűzoltói segítségre.

Pápán, a Mohács utcában egy háromlakásos társasház tetején meglazultak a cserepek. A rossz állapotú, két négyzetméteren beszakadt tetőszerkezetről és az ereszcsatornából dugólétra használatával távolították el a lecsúszott cserepeket a pápai hivatásos tűzoltók. Személyi sérülés nem történt.

Csajágon, a Vágány utcában egy lezárt, hat négyzetméteres helyiségben villanyóra égett. A balatonfűzfői hivatásos tűzoltók teljes légzésvédelem mellett jutottak be az érintett helyiségbe, ahonnan sűrű, fekete füst ömlött ki. Az egység porraloltó készülékkel oltotta el a tüzet, majd nyomóventilátorral átszellőztette az épületet. A tűz a szomszédos helyiségekre nem terjedt át, személyi sérülés nem történt.

Két autó karambolozott Balatonfüreden, az Öreghegyi utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat és a forgalmat akadályozó autót eltávolították az úttestről. A két kocsiban összesen hárman utaztak, egy embert a mentők kórházba szállítottak. (Fotók: Balatonfüredi ÖTP)


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap