Karambol és megdőlt fa

2021. november 05. 09:55

Kisebb esetekhez riasztották a tűzoltókat az elmúlt napokban. Balesetnél segítettek, megdőlt fát vágtak ki, kerítés közé szorult kutyát mentettek.

Összeütközött két személygépkocsi Pápán, a Kert utca és az Ötödik utca sarkán szerdán. A város hivatásos tűzoltói vonultak ki a balesethez. Az egység áramtalanította a járműveket. A kocsikban összesen három ember utazott, nem sérültek meg.

Ugyancsak Pápán, a Celli úton dőlt meg egy magas fa, ami a forgalmat veszélyeztette. A helyi hivatásos tűzoltók darabolták fel a nagyméretű növényt a létraszer kosarából.

Bakonybélben, egy Petőfi utcai háznál a villanyóraszekrény égett. Zircről az önkormányzati, helyből az önkéntes tűzoltók érkeztek az ingatlanhoz. Az önkéntes egység egy porraloltóval eloltotta a lángokat az önkormányzati egység kiérkezése előtt. A tűzoltók hőkamerával átvizsgálták a villanyóraszekrény környezetét, mivel magas hőmérsékletet tapasztaltak, biztosították a villanyszerelők munkáját. Személyi sérülés nem történt. 

Kerítés közé szorult egy kutya feje Kékkúton, a Fő utcán. Badacsonytomaj hivatásos tűzoltói a kerítés egyik alsó elemét hidraulikus vágóeszközzel szétfeszítették, a kutya ki tudta húzni a fejét a kovácsoltvas kerítéselemből. Az állat nem sérült meg.  (Fotó: Badacsonytomaj HTP)

 

A kezdőkép illusztráció, fotó: Pápa HTP


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap