Leégett egy ház teteje Egyházaskeszőn

2022. május 18. 14:19

Három településről érkeztek tűzoltók Egyházaskeszőre, ahol kigyulladt egy száz négyzetméteres ház melléképülete és tetőszerkezete tegnap.

Teljes terjedelmében égett egy lakóépület és a hozzáépített melléképület tetőszerkezete Egyházaskeszőn, a Kossuth utcában. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett a pápai és a csornai hivatásos, valamint az egyházaskeszői és pápai önkéntes tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egységek öt vízsugárral megakadályozták a tűz továbbterjedését a szomszédos ingatlanra, és eloltották a lángokat. A tűzoltók ezt követően átvizsgálták és átszellőztették az épületet. A ház két lakója nem volt otthon, mikor a lángok felcsaptak, a házuk olyan mértékben károsodott, hogy lakosságvédelmi intézkedés keretében rokonoknál helyezték el őket. (Fotók: Pápa HTP)

Lesodródott egy kanyarban a 82-es főútról egy személygépkocsi Bakonyszentkirálynál. A zirci önkormányzati és a bakonyoszlopi önkéntes tűzoltók végezték az autó műszaki mentését. Személyi sérülés nem történt.

A tetejére borult egy autó Várpalotánál, a Tési úton. A pétfürdői hivatásos tűzoltók áramtalanították és kerekeire fordították a járművet. A kocsiból egy gázpalackot kivettek, amely nem sérült meg. Az autóban csak a sofőr tartózkodott, a mentők kórházba szállították.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap