Halálos baleset Kupnál

2022. május 23. 14:10

Tegnap három balesetnél avatkoztak be a tűzoltók a megyében. Kup és Bakonypölöske között egy ember vesztette életét egy frontális karambolban.

Növényi hulladékot égettek egy balatonakarattyai ingatlan előtt a Brassó utcában. A balatonfűzfői hivatásos tűzoltók vonultak az esethez. A tüzet az égetést végző oltotta el. 

Egymásba hajtott három autó vasárnap délután Veszprémben, az Északi útgyűrűn. Az ütközés következtében az egyik járműbe egy ember beszorult, őt a város hivatásos tűzoltói szabadították ki feszítővágó használatával és átadták a mentőknek, majd mindhárom járművet áramtalanították. A három autóban összesen kilencen utaztak, hatan sérültek meg, a mentők kórházba szállították őket.

Két autó karambolozott a megyeszékhely Mártírok és Füredi utcai kereszteződésében. A járművekben három ember utazott, egyiküket a mentők kórházba szállították. A veszprémi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket és megszüntették a forgalmi akadályt.

Frontális karambol történt tegnap este a Kup és Bakonypölöske közötti úton. Két autó hajtott egymásba, az ütközés következtében az egyik járműbe egy ember beszorult. Őt a pápai hivatásos tűzoltók emelték ki, miután feszítővágóval levágták a kocsi bal oldali ajtóit, majd átadták a mentőknek, azonban az életét már nem lehetett megmenteni. A másik autó három utasát kórházba szállították. (Fotók: Pápa HTP)


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap