Balesetben halt meg egy ember Pula és Öcs között tegnap

2022. szeptember 16. 12:17

Kamionnal ütközött egy személyautó tegnap a Pulát Öccsel összekötő úton. A személykocsi vezetője a helyszínen életét vesztette.

Kidőlt egy fa és teljes szélességében elfoglalta az úttestet Úrkút közelében. Az ajkai hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be. 

Elektromos roller gyulladt ki egy tapolcai családi ház garázsában a Szabó Magda utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók vonultak az esethez. A tűz nem terjedt át semmire, személyi sérülés nem történt. 

Csögle külterületén, az út mellett szalmabála égett. A pápai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal végezték a tűzoltást.  

Raklapokat szállító kamionnal ütközött egy személyautó a 7309-es út 17-es kilométerénél, Pula határában. Az ajkai hivatásos tűzoltók hidraulikus feszítő segítségével szabadították ki az összeroncsolódott kocsiból annak vezetőjét, akinek az életét azonban már nem lehetett megmenteni. A kamion vezetője nem sérült meg

Villanyoszlopnak csapódott egy személyautó Veszprémben, a Külső-Kádártai úton. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet. A mentők az autó vezetőjét kórházba szállították.

Felgyűlt a víz egy pincében a pápai Búzavirág utcában, melyet a helyi hivatásos tűzoltók nagy teljesítményű szivattyúval távolítottak el. 

Rakomány nélküli nyerges vontató és személygépkocsi ütközött össze Királyszentistván közelében. Mindkét járműben egy-egy ember utazott, a kisebbik vezetőjét a mentők kórházba szállították. A műszaki mentést a balatonfűzfői hivatásos tűzoltók végezték. 

Megcsúszott a nedves úton és az árokba hajtott egy személygépkocsi Csopak külterületén, a 73-as főúton. A balatonfüredi önkormányzati tűzoltók vonultak az esethez. Az autó vezetőjét a mentők kórházba szállították.

Felsőörs külterületén is árokba hajtott egy személygépkocsi. A veszprémi hivatásos tűzoltók a felborult autót kerekeire fordították. A gépkocsivezető nem sérült meg. 

 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap