Beszakadt a térkő egy teherautó alatt, kigyulladt egy panellakás erkélye

2020. március 20. 12:47

Nádas és kerti hulladék égett, tűz volt egy panelházban és beszakadt a talaj egy teherkocsi alatt. Ezek az események történtek Veszprém megyében tegnap.

Beszakadt a térkő egy tíztonnás teherautó kereke alatt tegnap Pápán, a Fő téren. A pápai hivatásos tűzoltók a városgazdálkodás szakemberével egyeztették a műszaki mentéshez szükséges információkat, hogy a mentés további károkat ne okozzon. A kukásautóhoz az önkormányzat hívott darut, amellyel megemelték a megsüllyedt járművet, a tűzoltók pedig kicsörlőzték a teherautót a gödörből. Személyi sérülés nem történt. (képek: Pápai HTP)

Tűz ütött ki egy társasház egyik nyolcadik emeleti lakásának erkélyén csütörtök délután Veszprémben, a Munkácsy Mihály utcában. A veszprémi, balatonfűzfői és pétfürdői hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat, majd átvizsgálták és átszellőztették az épületet. A tűzoltás idejére a lakóházat huszonnyolc ember hagyta el, akik a munkálatokat követően visszatérhettek otthonukba. Egy embert a mentők kórházba szállítottak. (képek: Csondor Henrietta tű. hdgy. és KMSZ)

Somlójenőn, a Petőfi utcában kerti hulladék égetése során a tűz átterjedt a kertre . Az ötszáz négyzetméteren pusztító lángokat az ajkai és a pápai hivatásos tűzoltók oltották el. 

A balatonfüredi önkormányzati tűzoltókat Tihanyba, a Váralja utcába riasztották, ahol a nádas égett. Az egység egy vízsugárral avatkozott be. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap