Balesetekkel indult a hét

2020. szeptember 15. 14:26

Litérnél és Tapolcánál is karambolnál avatkoztak be a tűzoltók. Egy kisebb tűzesethez, és több műszaki mentéshez vonultak a megye tűzoltói szeptember tizennegyedikén.

Összeütközött egy kisteherautó és egy személykocsi a 72-es főút litéri szakaszán. A balatonfűzfői hivatásos tűzoltók áramtalanították az autót. Mindkét járműben egy-egy ember tartózkodott, a személykocsi vezetőjét kórházba szállították.

Egy motorkerékpár és egy gépkocsi hajtott egymásba tegnap Tapolca külterületén, a Zalahalápra vezető úton. A város önkormányzati tűzoltói áramtalanították a kétkerekű járművet. A mentők a motorkerékpár vezetőjét kórházba szállították, az autó sofőrjének nem esett baja. (Fotó: Tapolca ÖTP)

Pétfürdőn, a Hősök terén lévő oktatási intézmény udvarán letört egy nagyméretű faág, ami gyerekekre jelentett veszélyt. A pétfürdői hivatásos tűzoltók dugólétráról motoros láncfűrész segítségével végezték a beavatkozást. Személyi sérülés nem történt. 

A 83-as főút mellett, Pápa térségében szalmabálák égtek. Az oltáshoz a pápai hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a két, nagyméretű körbálát megbontották, az izzó részeket vízsugárral oltották el. 

 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap