Tartalomjegyzék

Fának csapódott autó vezetője vesztette életét Nyárádnál

2020. október 16.

Rengeteg baleset történt az elmúlt időszakban. Tegnap is elhunyt egy ember, mikor járművével fának csapódott Nyárád és Nemesszalók között.

Szalagkorlátra hajtott egy gépkocsi a 8-as főút 24-es kilométerénél, Várpalota térségében. A járműben csak a vezetője utazott. A pétfürdői hivatásos tűzoltók az áramtalanítást követően motoros gyorsdarabolóval levágták a szalagkorlát egy részét, majd drótkötél segítségével levontatták róla az autót. A forgalom a külső sávban haladt a balesettel érintett útszakaszon.

Árokba hajtott egy gépkocsi a 834-es úton, Nyárád és Nemesszalók között, a 834-es másodrendű főúton. A járműben csak a sofőr ült, akit a pápai hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki, majd átadták a mentőknek. Az autó vezetője nem élte túl a balesetet. (Fotó: Pápai HTP)

Kisteherautó és személykocsi ütközött össze tegnap a 82-es főút 18-as kilométerénél, Zirc térségében, az olaszfalui elágazás közelében. A zirci hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Mindkét járműben csak a sofőr ült, a mentők egyiküket kórházba szállították. A baleset helyszínén félpályán haladt a forgalom.

Somlóvásárhely külterületén, a 8-as főúton kisteherautó és személygépkocsi ütközött össze, mindkét jármű az árokba csúszott. Az autókban csak egy-egy ember, a sofőr utazott, a mentők egy embert szállítottak kórházba. Az ajkai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. 

Mihályháza külterületén patakba hajtott egy személygépkocsi. A benne ülő ember önállóan ki tudott szállni a kocsiból, de sérülései miatt kórházba szállították. A pápai hivatásos tűzoltók csörlővel vontatták ki a patakból a járművet, majd elvégezték az áramtalanítását. (Fotók: Pápai HTP)