Fának csapódott autó vezetője vesztette életét Nyárádnál

2020. október 16. 12:00

Rengeteg baleset történt az elmúlt időszakban. Tegnap is elhunyt egy ember, mikor járművével fának csapódott Nyárád és Nemesszalók között.

Szalagkorlátra hajtott egy gépkocsi a 8-as főút 24-es kilométerénél, Várpalota térségében. A járműben csak a vezetője utazott. A pétfürdői hivatásos tűzoltók az áramtalanítást követően motoros gyorsdarabolóval levágták a szalagkorlát egy részét, majd drótkötél segítségével levontatták róla az autót. A forgalom a külső sávban haladt a balesettel érintett útszakaszon.

Árokba hajtott egy gépkocsi a 834-es úton, Nyárád és Nemesszalók között, a 834-es másodrendű főúton. A járműben csak a sofőr ült, akit a pápai hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki, majd átadták a mentőknek. Az autó vezetője nem élte túl a balesetet. (Fotó: Pápai HTP)

Kisteherautó és személykocsi ütközött össze tegnap a 82-es főút 18-as kilométerénél, Zirc térségében, az olaszfalui elágazás közelében. A zirci hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Mindkét járműben csak a sofőr ült, a mentők egyiküket kórházba szállították. A baleset helyszínén félpályán haladt a forgalom.

Somlóvásárhely külterületén, a 8-as főúton kisteherautó és személygépkocsi ütközött össze, mindkét jármű az árokba csúszott. Az autókban csak egy-egy ember, a sofőr utazott, a mentők egy embert szállítottak kórházba. Az ajkai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. 

Mihályháza külterületén patakba hajtott egy személygépkocsi. A benne ülő ember önállóan ki tudott szállni a kocsiból, de sérülései miatt kórházba szállították. A pápai hivatásos tűzoltók csörlővel vontatták ki a patakból a járművet, majd elvégezték az áramtalanítását. (Fotók: Pápai HTP)


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap