A hétvége tűzoltói beavatkozásai

2021. február 15. 15:51

Pénteken tűz keletkezett egy családi ház beépített teraszán a nemesvámosi Paál Dénes utcában. A veszprémi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a bent tartózkodó két ember elhagyta az épületet. A tűzoltók három vízsugárral előbb körülhatárolták, majd eloltották a tüzet. Az épületből kihoztak egy gázpalackot, amelyet visszahűtöttek. A tűz nem terjedt át a házra.

Szombaton két személyautó karambolozott Zircen, a Győri utcában. A balesethez a helyi önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket. A mentők is a helyszínre érkeztek. Az érintett útszakaszon a műszaki mentés ideje alatt félpályán haladt a forgalom. Fotó: Zirci ÖTP

Egy várpalotai, Radnóti Miklós utcai lakóházhoz riasztották a pétfürdői hivatásos tűzoltókat vasárnap hajnalban, miután rosszul lett két lakó. A tűzoltók méréseket végeztek az ingatlanban és szén-monoxid jelenlétét mutatták ki a levegőben. A mentők egy embert szén-monoxid-mérgezés gyanújával kórházba szállítottak.

Egy harminc méter magas sziklán lefelé menet akadt el egy ember Várpalota határában vasárnap délután. A pétfürdői hivatásos tűzoltók mentőkötél és létra segítségével hozták fel a mélyből a bajba került embert.

 

 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap