Családi ház égett, autók ütköztek

2021. június 03. 12:31

Szerdán Devecser és Veszprém közelében is balesetekhez riasztották a tűzoltókat, éjszaka pedig kigyulladt egy családi ház kazánháza.

Összeütközött két kisteherautó, majd az egyik árokba csapódott a 8-as főút 87-es kilométere közelében, Devecser és Bakonygyepes között. Az ajkai hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik járművet, munkájukat a devecseri önkéntes tűzoltók segítették. A két járműben hárman utaztak, egy ember megsérült, mentőhelikopter szállította kórházba.

Ajkán, a Liliom utcában egy fűzfa oldalága leszakadt, a forgalmat veszélyeztette. Az ajkai hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel kötélbiztosítás mellett avatkoztak be.

Meghibásodott mozdony okozott tüzet Öskün, a vasúti sínek melletti gazos területen. A körülbelül harminc négyzetméteren izzó száraz fű, avar oltását a Pétfürdőről érkező hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók megkezdték, amit az egység kéziszerszámok használatával folytatott.

Négy gépkocsi volt érintett abban a balesetben, amely a 73-as főút 13-as kilométerszelvényénél, Veszprém térségében történt. A járművek közül az egyik árokba borult. Az autókban összesen öten utaztak, négyen megsérültek, kórházba szállították őket. A veszprémi hivatásos tűzoltók két járművet áramtalanítottak. 

Teljesen kiégett egy családi házzal egybeépített kazánház Veszprémben, a Győri utcában. A veszprémi hivatásos tűzoltók körülhatárolták a lángokat és megakadályozták a továbbterjedését. Az épületből egy gázpalackot vittek ki az egységek, az nem forrósodott át. Az ingatlan négy lakójából egy megsérült, őt a mentők kórházba szállították, a másik három embert rokonoknál helyezték el. (Fotók: Veszprém HTP)

 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap