Szabadtéri tüzek voltak hétvégén

2021. június 07. 15:18

Veszprémben és Kisapátiban is kisebb szabadtéri tüzekhez riasztották a megye tűzoltóit. Vasárnap egy villanyoszlopnak hajtott autót áramtalanított a balatonfüredi egység.

Szombaton a megyeszékhely Láhner György utcájában az avar gyulladt meg. Veszprém hivatásos tűzoltói oltották el a lángokat. A Szent György-hegy Kisapáti felőli oldalán az erdő aljnövényzete mintegy harminc négyzetméteren égett. A badacsonytomaji hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat. 

Vasárnap egy forgalmat veszélyeztető nagyméretű lehasadt faágat távolítottak el az ajkai hivatásos tűzoltók a város Szabadság terén. 

Villanyoszlopnak hajtott egy autó Tihanyban, a Kossuth Lajos utcában. A balatonfüredi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, amely egy partoldalon állt meg. Az autó egyedül utazó vezetőjének nem esett baja, ki tudott szállni a kocsiból. (Fotók: Balatonfüredi ÖTP)

Felgyűlt a hirtelen, nagy mennyiségben lezúduló csapadékvíz Veszprémben, a Kenderföld utcában egy családi ház pincéjében. A veszprémi hivatásos tűzoltók szivattyú alkalmazásával eltávolították a vizet a helyiségből. 

 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap