Leégett egy melléképület

2021. június 10. 15:35

Kemenesmagasiban egy melléképület oltását végezték a pápai hivatásos tűzoltók, Sümeg és Bazsi között pedig frontális karambolnál avatkoztak be a sümegi önkormányzati tűzoltók tegnap.

Szerdán kigyulladt egy családi ház különálló, ötven négyzetméteres, könnyűszerkezetes melléképülete Kemenesmagasiban, a Csalló közben. Pápáról a hivatásos és Celldömölkről az önkormányzati tűzoltók érkeztek a helyszínre. Az egységek két oldalról, több vízsugárral oltották a lángokat. A melléképületben elektromos berendezéseket, kisgépeket, használati tárgyakat, szerszámokat tároltak, ezek a tűzben elégtek. A helyiségben egy gázpalack is volt, amely a magas hőmérséklettől felhasadt. Az esetet a Vas megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vizsgálja. Személyi sérülés nem történt. (Fotók: Pápai HTP)

Frontálisan összeütközött két személyautó tegnap a 7327-es úton, Sümeg határában. Mindkét autóban egy-egy ember utazott. Az egyik járműbe beszorult a sofőr, akit feszítővágóval szabadítottak ki a műszaki mentést végző sümegi önkormányzati tűzoltók. A sérültet mentőhelikopter szállította kórházba. A másik kocsi sofőrjének nem esett baja. A tűzoltók áramtalanították a járműveket és megszüntették a forgalmi akadályt. (Fotók: Sümeg ÖTP)


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap