Kiránduló került bajba és kisebb tüzek gyulladtak

2021. június 11. 10:34

Badacsonytomaj tűzoltói kirándulónak segítettek, a balatonfüredi tűzoltók kisebb szabadtéri tüzeket oltottak, Ajkán úttestre dőlt fa miatt kellett beavatkozni.

Badacsonytomaj közelében egy kirándulóúton megsérült egy turista. A badacsonytomaji hivatásos tűzoltók a sérültet hordágyon juttatták el a mentőautóig. A kirándulót a mentőszolgálat kórházba szállította. 

Húsz négyzetméteren égett a száraz fű és elszáradt levelek Tihanyban, a Halász utcában. A balatonfüredi önkormányzati tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. Nem sérült meg senki. 

Ajkán, a Korányi Frigyes utcában egy nyárfa dőlt az úttestre, a forgalmat akadályozta. Az ajkai hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel feldarabolták a fát és letakarították az úttestet. (Fotók: Balatonfüred ÖTP)

A balatonfüredi Csók utcában egy ház előtt elhelyezett zsákban összegyűjtött kerti hulladék égett. A helyi önkormányzati tűzoltók vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották az izzó növényi nyesedéket. Személyi sérülés az eset során nem történt. 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap