Három baleset vasárnap

2022. június 20. 14:19

Bakonyszentkirálynál motorkerékpár sodródott le az útról, Veszprém közelében négy, Tapolcánál két autó ütközött.

Négy személyautó karambolozott a 82-es főút 10-es kilométerénél, Gyulafirátót és Eplény között. A veszprémi hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat és a két autót támasztékkal rögzítették. A mentők a négy kocsiban ülő tíz ember közül négyet szállítottak kórházba.

Épületre dőlt egy fa a nemesszalóki Rákóczi utcában. A pápai hivatásos tűzoltók a létraszer kosarából darabolták fel. 

Letörött egy nagyméretű faág és a gyalogosforgalmat veszélyeztette a veszprémi Stadion utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Lesodródott az útról egy motorkerékpár a 82-es főút 34-es kilométerénél, Bakonyszentkirály közelében. A balesethez riasztott zirci önkormányzati és bakonyoszlopi önkéntes tűzoltók áramtalanították a motort, amely a vezetőjére zuhant. A járművet leemelték, a motorvezetőt a mentők kórházba szállították.

Egy felhevült olajsütő miatt sérült a faszerkezet egy tihanyi étteremben. A balatonfüredi önkormányzati és a veszprémi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre és megbontották a fal fa panelszerkezetét, hogy a további balesetveszélyt megszüntessék.

Két személyautó karambolozott a 77-es főút 43-as kilométerénél, Tapolca határában. A város önkormányzati tűzoltói áramtalanították a járműveket. Mindkét autóban egy-egy ember utazott, a mentők kórházba szállították őket.

Növényi hulladékot égettek az örvényesi Új utcában. A balatonfüredi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat és felhívták a tulajdonos figyelmét az égetés szabályaira. 

 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap