Születésnaposok köszöntése a főigazgatóságon

2022. szeptember 21. 15:33

A hagyományokat követve a havi rendszerességgel megtartott igazgatói értekezlethez kapcsolódóan a nyári hónapokban és szeptemberben is elismerést vehetnek át azok a kollégák, akik szabadnapjukon vagy egy-egy beavatkozás során mutatott gyors helyzetfelismerő képességükkel, bátorságukkal életeket vagy anyagi javakat mentettek meg. A katasztrófavédelem főigazgatója azokat is köszönti, akik kerek születésnapjukat ünneplik. Ezúttal is kerültek elismerések Veszprém megyébe.

 

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere 

50. születésnapja alkalmából emléktárgyat adományozott Dr. Csillag István tűzoltó ezredesnek, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettesének.

 

Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, országos katasztrófavédelmi főigazgató 

60. születésnapja alkalmából ajándéktárgy elismerésben részesítette Katona Zoltán tűzoltó alezredest, az ajkai katasztrófavédelmi kirendeltség hatósági osztályának osztályvezetőjét,

50. születésnapja alkalmából ajándéktárgy elismerésben részesítette Márkus József János tűzoltó főtörzsőrmestert, a badacsonytomaji hivatásos tűzoltó-parancsnokság gépjárművezetőjét.

 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap