Halálos baleset Pétfürdő közelében

2023. március 20. 13:18

Várpalota és Ősi között közlekedett egy autó tegnap, majd fának csapódott. Egyik utasa a helyszínen életét vesztette.

Összehordott szemét égett a veszprémi Batthyány Lajos utcában. A veszprémi hivatásos tűzoltók végezték a tűzoltást.

Megcsúszott az úton, és fának csapódott egy személygépkocsi a Várpalota és Ősi közötti útszakaszon, Pétfürdő térségében. A baleset következtében a járműből egy ember kizuhant. A pétfürdői hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, és a helyszínelést követően kivontatták az árokból és kerekeire állították a járművet, majd letakarították az úttestet. Az autóban hárman ültek, az az utas, aki kizuhant a kocsiból, a helyszínen életét vesztette. (Fotók: Pétfürdő HTP)

Az oldalára borult egy személyautó a 82-es főút 9-es kilométerénél, Gyulafirátót és Eplény között. A balesethez a veszprémi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították, rögzítették, a helyszínelést követően pedig kerekeire fordították a gépkocsit. Az autóban csak a sofőr ült, ki tudott szállni, de megsérült. 

Egy hektáron égett a száraz fű Pápán, a Bánóczi major mögötti területen. A helyi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat kéziszerszámokkal és egy vízsugárral. 

Egy motorkerékpárossal ütközött össze egy személyautó Pápán, a Celli úton, a Csutorás utca és a Harangöntő utca közötti szakaszon. A pápai hivatásos tűzoltók áramtalanították a motorkerékpárt, melyen ketten ültek, mindketten megsérültek. A személyautóban utazó két ember nem sérült meg. Az érintett útszakaszt lezárták a műszaki mentés idejére, a forgalmat a szervizúton engedték át. (Fotók: Pápa HTP)


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap