Az elmúlt két nap beavatkozásai

2023. május 09. 14:48

Vasárnap és hétfőn is volt baleset, valamint kisebb tüzeknél kellett beavatkozni a tűzoltóknak.

Összeütközött két személyautó Veszprémben, a Tüzér utcában vasárnap. A veszprémi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyek akadályozták a forgalmat. Az egyik autóban négyen ültek, megsérültek, a másik autóban csak a sofőr utazott, nem esett baja.

Összehordott növényi hulladék égett tizenöt négyzetméteren Zalahalápon, a József Attila utcában. A tapolcai önkormányzati és a zalahalápi önkéntes tűzoltók vonultak a helyszínre és eloltották a tüzet.

Magyarpolány Kossuth utcájában hétfőn izzott növényi hulladék. A három négyzetméter kiterjedésű tüzet az ajkai hivatásos tűzoltók oltották el. 

Motorkerékpár és személygépkocsi ütközött Csetényben, a Petőfi utcában. A helyszínre riasztott zirci önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket és felitatták a kifolyt üzemanyagot, valamint biztosították a helyszínt. A motorkerékpár vezetője megsérült, kórházba szállították, a személyautó vezetője nem sérült meg. 

Nádas, bozótos terület égett egy hektáron a pápai Téglagyári út közelében, a szeméttelep mellett. A helyi hivatásos egység több oldalról vízsugárral és kéziszerszámokkal avatkozott be. 

 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap