Új igazgatóhelyettes a katasztrófavédelemnél

2023. május 16. 07:32

Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója megbízta Vízi Ottó Győző tűzoltó alezredest a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettesi feladatainak ellátásával. Az alezredes május 16-ai hatállyal került új beosztásába.

Dr. Csillag István tűzoltó ezredes, a korábbi igazgatóhelyettes 2023. május 1-jétől lett a Veszprém vármegyei szervezet igazgatója. Helyére az eddigi vármegyei polgári védelmi főfelügyelőt, Vízi Ottó Győző tűzoltó alezredest bízta meg a főigazgató. 

Vízi Ottó Győző 1990-ben kezdte hivatásos pályáját Szentkirályszabadján, a 87. Bakony Harcihelikopter Ezrednél. 1996-tól a Veszprém Megyei Polgári Védelmi Parancsnokság, 2000-től pedig a katasztrófavédelem állományában dolgozik. 2012. január elsejétől a szervezet vármegyei polgári védelmi főfelügyelője. A polgári védelem és a védelmi igazgatás területén rendelkezik többéves gyakorlattal. Pályája kezdete óta Veszprém vármegyében teljesít szolgálatot. Nős, egy gyermek édesapja.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap