Szállodában és iskolában volt tűz tegnap

2023. szeptember 08. 11:35

Oktatási intézményben volt tűz Tótvázsonyban, hotel szaunájában csaptak fel a lángok Balatonfüreden csütörtökön.

Tűz keletkezett egy tótvázsonyi oktatási intézmény egyik alsó szinti helyiségében szerda kora délután. A veszprémi hivatásos és a tótvázsonyi önkéntes tűzoltók eloltották a lángokat, a füsttel erősen telített helyiségeket nagy teljesítményű ventilátorokkal átszellőztették. Az oltási és utómunkálatok idejére az iskolát tizenhatan hagyták el, személyi sérülés nem történt. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat helyszíni szemlét végzett. Az ügyben tűzvizsgálat indult. (Fotók: Csondor Henrietta tűzoltó hadnagy és Veszprém HTP)

Omlásnak indult két lakás erkélyének korlátja az ajkai Újélet utcában. A helyi hivatásos tűzoltók a veszélyesnek ítélt részeket dugólétráról eltávolították. Személyi sérülés nem történt. 

Kigyulladt egy szauna egy balatonfüredi hotel alagsorában, az Anna sétányon. A tüzet a veszprémi hivatásos és a balatonfüredi önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók eloltották. Az egységek átvizsgálták és kiszellőztették az érintett helyiséget. Az épületet a munkálatok idejére negyven ember hagyta el. A tűz nem terjedt át semmire. Személyi sérülés nem történt. (Fotók: Veszprém HTP)

Személygépkocsi és kisteherautó ütközött Felsőörsön, a Fő utcában. A járművekben két-két ember tartózkodott, egy embert a mentők kórházba szállítottak. A veszprémi hivatásos tűzoltók áramtalanították a kisteherautót és irányították a forgalmat a helyszínelés ideje alatt. (Fotók: Veszprém HTP)

Teherautó használaton kívüli telefonkábelt szakított a tapolcai Fenyves utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók megszüntették a balesetveszélyt.

 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap