Vadat gázolt, majd fának ütközött

2023. szeptember 11. 15:00

Szarvast gázolt, majd fának csapódott autójával egy ember Kapolcs közelében szombat kora reggel.

Szarvast gázolt, majd árokba hajtott és ott fának csapódott egy személygépkocsi Kapolcs külterületén szombaton, kora reggel. Az ajkai hivatásos tűzoltók az autójába szorult embert feszítővágóval szabadították ki a roncsból úgy, hogy levágták az autó tetejét, a benne ülő embert kiemelték és átadták a mentőknek, akik kórházba szállították. Az egységek ezt követően letakarították az úttestet. (Fotók: Ajka HTP)

Árokba hajtott egy személyautó a 8-as főúton, Pétfürdő közelében. A pétfürdői hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és a rendőrségi helyszínelés ideje alatt biztosították a helyszínt, majd letakarították az úttestet. Az autó sofőrje megsérült, a mentők kórházba szállították. A járműben egy kutya is volt a baleset idején, az állatnak nem esett baja, átmenetileg ismerősök vették magukhoz.

Csőtörés volt a gerincvezetéken a balatonkenesei Alkotmány utcában. A balatonfűzfői hivatásos tűzoltók a vízszolgáltató szakembereinek nyújtottak segítséget. Kivágtak egy fát annak érdekében, hogy a vízszolgáltató szakemberei el tudják végezni a helyreállítást. 

Árokba hajtott egy személygépkocsi a 8-as főúton, Várpalota térségében. A pétfürdői hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, melyben csak annak vezetője tartózkodott, aki nem sérült meg az eset során

 

Vasárnap nem volt tűzoltói beavatkozás a vármegyében. 

 

 

 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap