Kútba esett macskát mentettek meg

2023. szeptember 28. 10:24

Kislődre állatmentéshez, Olaszfalura és Várpalota közelébe balesethez riasztották a tűzoltókat.

Megpördült, a szalagkorlátnak ütközött és árokba csapódott egy személyautó a 8-as főút 25-ös kilométerénél, a Székesfehérvár irányába tartó oldalon, a Várpalota 3-as kijárat előtt. A pétfürdői hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, és százötven méter hosszan bójákkal zárták el a forgalom elől az alkatrészek és felhordott föld miatt a veszélyessé vált szakaszt. Az autóban csak a sofőr ült, megsérült, a mentők kórházba szállították. 

Gaz és összehordott szemét égett Hajmáskéren, a Jókai lakótelepen. A pétfürdői hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a hat négyzetméter kiterjedésű tüzet, melynek oltását az egység kiérkezése előtt a helyszínen tartózkodók megkezdték. Személyi sérülés nem történt. 

Kútba esett macskához riasztották az ajkai hivatásos tűzoltókat Kislődre. Az egység a nyolc méter mély kútba mentőkötél segítségével jutott le, és felhozta a rémült fiatal állatot. A négylábúnak nem esett baja. (Fotók: Ajka HTP)

Személygépkocsi és kisteherautó ütközött Olaszfalun, a Babits Mihály utcában. A zirci önkormányzati tűzoltók áramtalanítást végeztek. A balesetben egy ember sérült meg, a mentők kórházba szállították. 

 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap