Három balesethez kellettek a tűzoltók tegnap

2024. február 09. 09:24

Három baleset, és egy üzem területén lévő kéménytűz adott munkát csütörtökön a tűzoltóknak.

Letért az útról, és az árokba hajtott, ahol két fát kitört egy személyautó a 77-es főút 50-es kilométerénél, Lesencetomaj térségben. A tapolcai önkormányzati és önkéntes tűzoltók a műszaki mentés során kerekeire fordították, majd áramtalanították a járművet. Az autóban csak a sofőr ült, aki ki tudott mászni a járműből, de kivizsgálásra kórházba szállították. (Fotók: Tapolca ÖTP)

Fának és jelzőtáblának ütközött egy személyautó Farkasgyepű külterületén, a 83-as főút 6-os kilométerénél. A pápai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet és kivágták a kidöntött fát, mert forgalmi akadályt képezett. Az autóban egy ember ült, kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai. 

Égett egy fafeldolgozó üzem kéménye Csabrendeken. A tűz veszélyeztette a kémény melletti faforgács tároló silót is. Az ajkai hivatásos és a sümegi önkormányzati tűzoltók vízsugárral eloltották a lángokat, a kéményt és kazánt kitisztították. A faforgácsot a kémény közeléből munkagép távolította el. Személyi sérülés nem történt. Az üzemet ötvenhárom ember hagyta el a munkálatok idejére. 

Két személygépkocsi, közülük egyik egy elektromos jármű, ütközött össze Veszprém-Kádártán, a Vasút és a Győri utca kereszteződésében. A veszprémi hivatásos tűzoltók áramtalanítást végeztek. A balestnek nem volt személyi sérültje. 

 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap