Fának csapódott egy autó Városlőd közelében

2024. július 04. 13:25

Kedden egy rakodógép gyulladt ki, szerdán fának csapódott egy autó. Heten ültek benne, egyikük beszorult.

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy rakodógép a 8408-as úton, a Marcaltőhöz tartozó Ihász közelében kedden. A pápai hivatásos tűzoltók két oldalról vízsugárral eloltották a tüzet, az utómunkálatok során visszahűtötték a kiégett járművet. A rakodógép vezetőjét a mentők megvizsgálták, nem sérült meg. (Fotók: Pápa HTP)

Úttestre dőlt egy fa Szentgálon, a Nyírőkert lakótelepen és leszakított egy felsővezetéket is. A veszprémi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel darabolták fel a növényt.

Izzott egy tíz négyzetméter alapterületű buszmegálló oldala és teteje. A pápai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral szüntették meg az izzást. 

Leszakadt faág veszélyeztette a veszprémi Veszprémvölgyi út gyalogosforgalmát szerdán. A helyi hivatásos tűzoltók a pétfürdői létraszer kosarából avatkoztak be motoros láncfűrésszel. 

Tűzhelyen felejtett étel okozott riadalmat a pápai Huszár lakótelepen. A helyi hivatásos egység átszellőztette az épületet. Az érintett lakásban ketten tartózkodtak, személyi sérülés nem történt.

Felgyűlt a víz Hajmáskéren, egy Munkácsy utcai ingatlan pincéjében. A pétfürdői hivatásos tűzoltók szivattyúval távolították el a húsz centiméter magasan álló vizet. 

Árokba hajtott egy személyautó Balatonalmádiban, a József Attila úton, azaz a 71-es főút belterületi szakaszán, a kikötő közelében. A műszaki mentést végző balatonfűzfői hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amely részben akadályozta a vasúti forgalmat. Az autóban csak annak vezetője ült, a mentők kórházba szállították.

Fának ütközött, majd oldalára borult egy gépkocsi a 83-as főút 3-as kilométerszelvényénél, Városlőd térségében. A jármű vezetője beszorult, őt az ajkai hivatásos tűzoltók emelték ki úgy, hogy a szélvédőt kivágták, majd a sérültet átadták a mentőszolgálat munkatársainak. A kocsiban hatan utaztak, a mentők mindenkit kórházba szállítottak. (Fotók: Veszprém VMKI)

Kaszálási munkák közben felborult egy traktor Csabrendek külterületén. A sümegi önkormányzati tűzoltók csörlő segítségével kerekeire állították a járművet. Személyi sérülés nem történt.  

 

 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap