Kisebb balesetekkel indult a hét

2024. július 09. 13:39

Két kisebb tűzeset is volt hétfőn a vármegyében.

Égett egy személygépkocsi Balatonfüreden, a Zsigmond utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók kiérkezéséig a helyben tartózkodók a tüzet megfékezték, az egység megszüntette az izzást. Személyi sérülés nem történt. 

Kisméretű szemeteskukában keletkezett tűz Veszprémben, a Mindszenty utcában. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral a szemetestárolót elárasztották vízzel, a füstölés megszűnt.

Lehasadt faág veszélyeztette a gyalogosforgalmat Balatonfűzfőn, a Bugyogóforrás utcában. A település hivatásos tűzoltói dugólétráról távolították el a letört faágat. 

Lesodródott az úttestről egy személyautó a 8406-os út Nemesgörzsöny és Nagyacsád közötti szakaszán. A pápai hivatásos tűzoltók vonultak ki a balesethez a műszaki mentést elvégezni. A járműben utazó ember megsérült, a mentők kórházba szállították.

Összeütközött két gépkocsi a 834-es főúton, Nyárád közelében, a 8405-ös út elágazásánál. A műszaki mentést végző pápai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Mindkét autóban két-két ember ült, az egyik autó utasait kórházba szállították. 

 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap