Balatonfüred környékén volt a legtöbb káreset

2024. július 15. 14:25

Ötször avatkozott be a balatonfüredi önkormányzati egység tegnap.

Szivárgott a gáz egy négylakásos társasház bekötésénél az ajkai Széchenyi utcában. A helyi hivatásos egység a gázt elzárta, a szivárgás megszűnt. Személyi sérülés nem történt.

Két személykocsi hajtott egymásba a 71-es főút balatonfüredi szakaszán, a Deák Ferenc utcai kereszteződésnél. A helyi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesetben egy harmadik autó is érintett volt. Az úttestre jelentős mennyiségű olaj került, melyet az egység felitatott. Személyi sérülés nem történt.

Távközlési vezetékre és az úttestre dőlt egy fa Bakonykoppány külterületén, a 8301-es úton. A forgalmi akadályt a pápai hivatásos tűzoltók szüntették meg. 

Beomlott egy lakatlan vályogház egy része Mihályházán, a Kossuth utcában és a szomszéd ingatlant veszélyeztette. A pápai hivatásos tűzoltók az életveszélyes részeket elbontották, a területet kordonszalaggal zárták körbe. 

Két személygépkocsi ütközött Balatonfüreden, a Dózsa György utcában. A helyi önkormányzati tűzoltók a baleset következtében az úttestre kifolyt olajat és felitatták. 

Lehasadt egy faág és egy gépkocsira esett a veszprémi Zrínyi utcában. A település hivatásos egysége kézi erővel eltávolította az ágat. Személyi sérülés nem történt.

Összeütközött két személygépkocsi Balatonfüreden, a Munkácsy utcában is. A Balaton-parti város tűzoltói áramtalanították a járműveket, melyekben összesen négyen utaztak. Senki sem sérült meg. 

Kigyulladt egy személygépkocsi motortere a balatonfüredi Zsigmond utcában. A helyi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat, majd visszahűtötték a járművet. A motortér teljesen kiégett, az utasteret a lángok részben érintették. Személyi sérülés nem történt. 

Hídpillérnek ütközött egy személykocsi Dörgicsén, a Fő utcában. A balatonfüredi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet és megszüntették a forgalmi akadályt. A kocsiban ketten ültek, egyikük megsérült, a mentők kórházba szállították.

 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap