Feszítővágóval szabadították ki a sofőrt Lókútnál

2022. szeptember 22. 13:58

Lókút és Hárskút között sodródott le az útról egy személyautó tegnap késő este. A gépkocsivezetőt a tűzoltók vágták ki a roncsból.

Meglazult és leesett egy kamion kereke tegnap a veszprémi Házgyári úton. Az elszabadult kerék egy szemből érkező személyautó elejébe csapódott. A veszprémi hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést. Az eset során személyi sérülés nem történt. (Fotók: Veszprém HTP)

Száraz fű, tarló égett egy korábbi engedélyezett, bejelentett égetést követően a 71-es főút mellett, öt négyzetméteren. A badacsonytomaji hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat. 

Kerítésnek ütközött egy személygépkocsi a balatonfüredi Arácsi úton. Az autóban csak a sofőr tartózkodott, akit a balatonfüredi önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt kiemeltek az autóból a mentőszolgálat munkatársai. A tűzoltók a rendőrségi helyszínelést követően megszüntették a forgalmi akadályt.  

Lesodródott az útról és az árokba borult egy személyautó Lókút és Hárskút között. A balesethez a veszprémi hivatásos és a zirci önkormányzati tűzoltókat riasztották. A járműben egy ember utazott, aki beszorult, őt az egységek két oldalról, két feszítővágó segítségével szabadították ki, a mentők kórházba szállították. (Fotók: Veszprém HTP és Zirc ÖTP)


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap