Két balesetnél avatkoztak be vasárnap

2023. szeptember 18. 13:25

A 71-es és a 77-es főutakon volt baleset tegnap, ahol a tűzoltók is beavatkoztak.

Drótkerítésbe szorult egy szarvas Káptalantóti külterületén. A badacsonytomaji hivatásos tűzoltók vadász segítségével kiszabadították az állatot a drótkerítésből. 

Személygépkocsi és kistehergépkocsi ütközött a 71-es főúton, Tihany külterületén. A balatonfüredi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a személyautót, amelyben ketten utaztak. A járműben egy kutya is volt, sem az állat, sem a gazdái nem sérültek meg az eset során. A kisteherautó áramtalanítására nem volt szükség. Az egység letakarította az úttestet. 

Transzformátor égett Tapolca külterületén. A helyi önkormányzati tűzoltók biztosították a helyszínt a szolgáltató szakembereinek kiérkezéséig. 

Villanyóraszekrény égett Vaszaron, a Jókai utcában. A pápai hivatásos tűzoltók kiérkezéséig a tüzet a lakók eloltották. Az egység biztosította a helyszínt az áramszolgáltató szakembereinek kiérkezéséig. 

Árokba hajtott és ott egy közlekedési tábla oszlopának ütközött egy gépkocsi Nemesvámosnál, a 77-es főút 2-es kilométerszelvényénél. A veszprémi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, a helyszínelést követően megszüntették a forgalmi akadályt és felitatták a kifolyt hűtőfolyadékot. A kocsiban csak a sofőr ült, nem sérült meg. 

Szemét égett a pápai Rozmaring utcában. A helyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be és eloltották a lángokat. 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap