Lakóautó vált a tűz martalékává

2024. október 22. 12:47

Kamion, szemeteskuka tartalma, tujasor és lakókocsi égett tegnap.

Kigyulladt egy fém alkatrészeket szállító kamion pótkocsija és a rakomány csomagolása. A balatonfűzfői hivatásos és a polgárdi önkormányzati tűzoltók kiérkezése előtt a gépjárművezető porraloltóval megkezdte a tűz oltását. A tűz a pótkocsi padozata alól indult. Az egységek a pótkocsit áramtalanították, majd eloltották a tüzet. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Veszélyesen megdőlt fa miatt riasztották a pápai hivatásos tűzoltókat a város Eszterházy útjára. Az egység a létraszer kosarából motoros láncfűrésszel szüntette meg a gyalogosforgalmi akadályt. 

Mintegy harminc négyzetméteren tuják égtek Badacsonytördemicen, a Római úton. A badacsonytomaji hivatásos tűzoltók vízsugárral eloltották a lángokat. A tüzet komposztra öntött hamu okozta. Személyi sérülés nem történt. 

Egy buszmegálló mellett elhelyezett fém hulladéktárolóban égett a szemét a veszprémi Billege utcában. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral eloltották a lángokat. 

Kigyulladt egy lakóautó Tagyon külterületén. A lángok átterjedtek a lakókocsi melletti avarra is. Az esethez a badacsonytomaji hivatásos és kővágóörsi, valamint köveskáli önkéntes tűzoltók vonultak ki. Az egységek több vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a lángokat. Személyi sérülés nem történt. (Fotók: Kővágóörs ÖTE)


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap