Baleset és kisebb tüzek

2020. november 27. 09:35

Két autó szenvedett balesetet Nemesgulács közelében szerdán, faanyag égett Balatonfüreden csütörtökön.

Két autó ütközött össze szerda reggel Veszprém megyében, a Nemesgulács és Káptalantóti közötti úton, előbbi település közelében. A badacsonytomaji hivatásos tűzoltók megszüntették a forgalmi akadályt a rendőrségi helyszínelést követően. A járművekben összesen három ember utazott, egy szenvedett sérüléseket, őt családtagja szállította orvoshoz.

A megyeszékhelyen, a Paál László utcában lévő garázssoron összehordott hulladék égett. A veszprémi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt egy helyszínen tartózkodó nekilátott a tűzoltásnak, a kiérkező egység egy vízsugárral avatkozott be. A tűz érintett egy garázst, aminek fém ajtaját felmelegítették a lángok, de a tűz nem terjedt át a garázsra. Személyi sérülés nem történt. 

Összehordott faanyag és építési törmelék gyulladt meg körülbelül ötven négyzetméteren Balatonfüreden, a Tölgyfa utcában csütörtök késő délelőtt. Az esethez a város önkormányzati tűzoltóit riasztották, akik egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet. A tűzoltók munkáját erőgép is segítette. Senki sem sérült meg az eset során.

 

A kép illusztráció.

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap