Több műszaki mentésnél is dolgoztak tűzoltóink a hétvégén

2021. január 25. 13:20

Összeütközött egy teherautó és egy menetrend szerint közlekedő autóbusz péntek késő délután Márkó és Bánd közötti úton. A balesethez Veszprémből riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik elvégezték a járművek műszaki mentését. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy személyautó szombat reggel a 8-as főút tüskevári szakaszán. A balesethez Ajkáról riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik áramtalanították a járművet, amelyet az utasok a tűzoltók kiérkezése előtt elhagytak.

Vasárnap este két személygépkocsi ütközött össze a 8-as főút 70-es kilométerénél, Szentgál térségében. Az esethez riasztott veszprémi hivatásos tűzoltók mindkét autóból feszítővágó berendezés segítségével emelték ki a sofőröket. Az egyik személyt súlyos sérülésekkel a mentők kórházba szállították, a másik személy a gyors beavatkozás ellenére a helyszínen életét vesztette. A műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. Fotó: Veszprémi HTP

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap