A tűzoltólaktanya előtt volt baleset Pétfürdőn

2023. október 17. 13:24

A pétfürdői laktanya előtt ütközött össze tegnap egy kisteherautó és egy személygépkocsi.

Személyautók ütköztek össze a 8-as főút 58-as kilométerénél, a csatári elágazó közelében, a Veszprém felé tartó oldalon. A veszprémi hivatásos tűzoltók felitatták az úttestre kifolyt hűtőfolyadékot és a rendőri helyszínelést követően megszüntették a forgalmi akadályt. 

Lehasadt egy fa nagyméretű ága és a forgalmat veszélyeztette a badacsonytomaji Fűzfa utcában. A helyi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be és megszüntették a veszélyt.

Összeütközött egy személykocsi és egy kisteherautó Pétfürdőn, a Hősök terén, a tűzoltóság épülete előtt. A pétfürdői hivatásos tűzoltók vonultak az esethez, az egység áramtalanította a járműveket. Az eset során a kisteherautó rakományában nem esett kár és személyi sérülés sem történt. (Fotó: Pétfürdő HTP)

Kigyulladt egy kétszintes, harminc négyzetméter alapterületű kerámiaműhelynek használt melléképület Tótvázsonyban, a Rózsa utcában. A veszprémi hivatásos tűzoltók három vízsugárral eloltották a lángokat a fából készült épületben. A tűz a műhely oldalfalait és tetejét is érintette. Személyi sérülés nem történt.

 


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap