Kisebb beavatkozást igénylő esetek voltak kedden

2024. április 10. 10:28

Tüzeket is kellett oltani, műszaki mentésekre is szükség volt tegnap.

Meglazította a szél a bádoglemezt a bakonyszentiváni templom oromzatán. A pápai hivatásos tűzoltók a magasból mentő tűzoltójármű kosarából kéziszerszámok segítségével szedték le a nagy méretű bádoglemezt.

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő Mihályházán, a Petőfi utcában. A pápai hivatásos tűzoltók mérései a rekonstrukciós eljárás során a konyhában, a gáztűzhely mellett nyitott ablaknál is igazolták a gyilkos gáz jelenlétét. Felhívták a tulajdonos figyelmét, hogy hívjon szakembert, addig a gáztűzhelyt ne használja. Személyi sérülés nem történt. 

Biztosítéktábla égett egy teherautóban Ajkán, a Deák Ferenc utcában. A helyi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a sofőr a tüzet porral oltóval eloltotta. Az egység áramtalanítást végzett és a forgalmi akadály megszüntetése érdekében egy közeli parkolóba vontatta a járművet. Személyi sérülés nem történt.

Lejtőn parkoló autó gurult egy másiknak Tapolcán, a Templom-dombon. A helyi önkormányzati tűzoltók a balesetveszély elhárítása érdekében biztosították a járművet a további elgurulás megakadályozása érdekében. Személyi sérülés nem történt.

Kijelölt tűzrakóhelyen felejtett fa parázslott Veszprémben, a Gulyadombi sétányon. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral megszüntették az izzást. 

 

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap